De Forbandede

Den Evige Nat.

Med krøllede skitser i hånden indspillede De Forbandede album nr. 2 i SomeStudio i en intens uge i sommeren 2017. Bandets legende tilgang er intakt og jam er et nødvendigt udgangspunkt for at De Forbandede kan befri sig selv musikalsk.

Fra et travlt kalenderår med 30 koncerter smukt fordelt i Danmark, er de mange indtryk bearbejdet til en tro på musik, benspænd og trangen til at være kreativ.

Planen var at videreudvikle følelsen fra det første album uden at gå på kompromis med naivitet og simpelhed. Otte numre med groovy beats, ørehænger vokal, orgel, fuzz guitar/bas, spring reverb og space echo udgør De Forbandedes nye album “Den Evige Nat” – et album, der kredser om fascination og væmmelse af ego, kærlighed og fremmede planeter.

Med en fod i fortid og fremtid spiller De Forbandede pop-stoner, psych-rock der stadig og heldigvis appelerer til din bror og dødsmetal mor. Som et friskt pust på den skandinaviske musikscene lover De Forbandede en varieret og medrivende plade, der viser og varsler nye toner og højder for hvad bandet tør at udgive på vinyl, cd og online streaming.

Ganske simpelt er Den Evige Nat, et øjeblik i nuets æoner.