Historie

I 1994 snakkede en flok halvgamle hippier om, at de ikke gad de store festivaler mere og blev enige om at lave et alternativ - de besluttede at kalde det Fællestival. Med skiftende folk og ideer kørte Fællestival frem til 1999. Efter en længere pause blev Fællestival på ny taget op. Denne gang af næste generation (hippiernes børn og deres venner og ildsjæle fra den gamle gruppe). Vi har nu afholdt Fællestival siden 2006, mange forskellige sjæle er kommet og gået og det er kun blevet bedre med tiden.

Ideen med Fællestival er, at holde en festival udfra principper vi sætter højt, nemlig fællesskab, samarbejde og plads til at udfolde sig med skæve ideer og kreative indfald.
Den stråtækte scene blev bygget i foråret 2007 og i 2009 byggede vi et backstage rum med græstag. I 2010 byggede vi første etape af vores bar-bygning, og i løbet af foråret 2011 stod vidunderet færdigt. Siden har vi koblet et pileanlæg til sanitetsfaciliteterne og arbejder kontinuerligt på at gøre festivalen så skånsom for miljøet, som muligt. 
Vi har stadig masser af planer for at forbedre og udvikle festivalpladsen og selve Fællestival i retning af bæredygtighed og vildmarks-komfort. Kom endelig med forslag, hvis du har gode ideer, som du kunne tænke dig at lufte for os. 
Skulle du have lyst til at dykke dybere ned og prøve kræfter med arbejdet bag Fællestival, kan du se mere her
 
Du kan se billeder fra afholdte Fællestivaler, opbygning m.v. under Billeder.