Betingelser

PRÆAMBEL:

Nedenfor i vore generelle handels- og leveringsbetingelser finder du vilkår for at handle på Faellestival.dk.

Ved adgangsgivende armbånd til Fællestival forstås det armbånd, du modtager ved Check in på pladsen til dokumentation for, at du har købt en adgangsgivende billet til det pågældende års afholdelse af Fællestival i Stenstrup (Snævren).

 

1. HVEM ER VI

Faellestival.dk ejes og drives af:

Foreningen Fællestival
Stenbankevej 13
5771 Stenstrup
CVR nr.32873758

Vi driver Faellestival.dk fra adressen Foreningen Fællestival, Stenbankevej 13, 5771 Stenstrup.

Foreningen Fællestival blev stiftet i 2006.

 

2. KONTAKT OG FORVENTET SVARTID

Billetter:
Spørgsmål vedrørende dine køb af billetter kan ske på e-mail: info@faellestival.dk eller telefonnummer 20 82 02 67.

Merchandise:
Spørgsmål vedrørende dine køb af merchandise kan ske på e-mail: info@faellestival.dk eller telefonnummer 20 82 02 67.
Idet vores support arbejder frivilligt, beder vi om tålmodighed ved kontakt.
Vi tilstræber at besvare e-mails hurtigst muligt, efter vi har modtaget din henvendelse.

 

3. DIN ORDRE - VORES ORDREBEKRÆFTELSE/KVITTERING

Umiddelbart inden du afgiver en ordre, vil du få oplyst størrelsen af dit samlede køb, inklusive størrelsen af eventuelle omkostninger til fragt. Kreditkortgebyr(er) vil blive lagt til ordren i betalingsvinduet og fremgå i kvitteringsmail efter ordrens gennemførsel.

De anførte beløb er inklusive alle skatter og afgifter.

Adgangsgivende armbånd:
Du modtager via e-mail en kvittering for dit køb/tilmelding umiddelbart efter køb. Det præciseres, at kvitteringen ikke er adgangsgivende. Adgangsgivende er armbåndet, der udleveres i Check in ved ankomst.

Ejerskab af armbånd bevises ved ejerskab af det digitale produkt, du modtager på mail umiddelbart efter køb. (Din tilmeldingsmail med tilmeldingsnr.)

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af billetter/armbånd.

Ved køb af adgang til Foreningsfesten af Fællestival i uge 29, tilmeldes man automatisk som medlem af foreningen Fællestival og underlægger sig dermed foreningens vedtægter, regler og vilkår.

Se vedtægter og medlemsvilkår på Faellestival.dk under fanebladet Forening.

Merchandise:
Når du har godkendt købet, vil du umiddelbart derefter modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, hvoraf det vil fremgå, hvad du har købt og hvor meget du harbetalt.

 

4. BETALING OG GEBYRER

Du kan på Faellestival.dk betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron, Maestro og Mastercard.

Kortudstederen pålægger transaktionen følgende gebyrer per betaling:

  • VISA/Dankort 0 - 50 kr. = 0,70 DKK
  • VISA/Dankort 50,01 - 100 kr. = 1,10 DKK
  • VISA/Dankort 100,01 - 500 kr. = 1,39 DKK
  • VISA/Dankort over 500,01 kr. = 1,39 DKK
  • Dansk udstedte debet/kreditkort 1,5 % af transaktionsbeløbet
  • Udenlandsk udstedte debet/kreditkort 2,9 % af transaktionsbeløbet

Betalte kreditkortgebyrer returneres ikke ved aflysning af et event, eller såfremt du udøver fortrydelsesret på køb af merchandise.

Merchandise:
Betaling trækkes først på din konto, når vi afsender dine varer.

 

5. LEVERING OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Adgangsgivende armbånd til Fællestival:
Adgangsgivende armbånd udleveres ved Check in, ved ankomst til festivalen, mod fremvisning af gyldigt billed-ID og tilmeldingsnr.

Beskadigede eller bortkomne armbånd kan i særlige tilfælde ombyttes i tjek-in mod fremvisning af dokumentation.

Merchandise:
Vi sender dine varer med Post Nord. Køber betaler fragten for forsendelser i Danmark og udlandet, herunder Grønland og Færøerne. Vi beregner et fragt gebyr svarende til, de til enhver tid gældende, takster for Post Nord med omdeling til husstanden. Det vil af din købsoversigt, og forinden du godkender købet, fremgå hvad fragtomkostningerne udgør.

Vi tilstræber en hurtig levering, men der kan gå op til 14 dage, forinden du modtager dine varer. For var er fremsendt til udlandet kan der, afhængig af destination, gå længere tid.

 

6. DIN MODTAGELSE AF DINE VARER - KONTROL OG UNDERSØGELSE

Adgangsgivende armbånd til Fællestival:
Undersøg de modtagne armbånd umiddelbart efter udlevering. Armbånd, der beskadiges eller går tabt, erstattes, mod gyldig grund, af Fællestival.

En gyldig grund kunne være, at man har fået lov af Check in til at tage sit armbånd af, fordi man skulle på arbejde, eller at man fremviser et ødelagt armbånd.

Merchandise:
Når du har afhentet dine varer, eller modtaget dissemed post, beder vi dig kontrollere, at du har modtaget, hvad du har købt.

Er der mod forventning sket fejl, eller er de modtagne varer defekte, så kontakt os, hvorefter vi foretager vederlagsfri omlevering, samt afholder dine omkostninger med at returnere de fejlagtigt leverede varer.

Fortryder du dit køb, har du en fortrydelsesret på 14 dage, som du kan læse mere om nedenfor i pkt. 7.

 

7. FORTRYDELSESRET

Adgangsgivende armbånd til Fællestival:
Bemærk, at du ikke har fortrydelsesret, når du køber et adgangsgivende armbånd til Fællestival, være det endags- eller weekend-armbånd via Faellestival.dk eller på pladsen.

Merchandise:
Du har 14 dages fortrydelsesret af dine køb ved Faellestival.dk.

Fortrydelsesretten regnes fra den dag, du enten afhenter dine varer eller modtager disse med posten.
Hvis du vil fortryde dit køb, kan du ringe til os, eller sende os en e-mail.
Senest første hverdag efter du har meddelt os, at du fortryder dit køb, bekræfter vi dette overfor dig pr. e-mail.

Du skal returnere dine varer til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du vil udøve din fortrydelsesret.

Du skal selv betale portoen/fragtomkostninger til returnering af de varer, du har fortrudt købet af, medmindre du afleverer dem på vores forretningsadresse.

Når vi har modtaget dine varer retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret, tilbagebetaler vi det, du har betalt på din konto, dog ikke de betalte kreditkortgebyrer.

Husk at oplyse kontooplysninger ved kontakt.

 

8. REKLAMATIONSRET

Merchandise:
Du har i medfør af købelovens regler en reklamationsret på 24 måneder.

Hvis du mener, din vare er behæftet med mangler, skal du reklamere til Faellestival.dk inden rimelig tid, idet reklamation to måneder efter, du har modtaget eller afhentet din vare, altid anses som rettidig reklamation.

Ved reklamation skal du returnere den eller de varer, du reklamerer over, til vores forretningsadresse, og vi vil så tage stilling til, hvorvidt vi kan anerkende din reklamation.

Er din reklamation berettiget, og skyldes den ikke fejlagtig brug eller anvendelse af den købte vare, har du afhængig af omstændighederne, krav på vederlagsfri om levering, pengene tilbage eller et afslag i købesummen.

Såfremt vi vurderer, at din reklamation er berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger forbundet med returnering af varen.

Husk at anføre dine kontaktoplysninger, kontooplysninger samt ordrenummer, når du returnerer varer til os i forbindelse med en reklamation.

Generelt:
Per 15. februar 2016 findes der en europæisk forbrugerklageinstans, ODR. ODR står for "Online Dispute Resolution" (online-klageløsning) og henvender sig til forbrugere og onlineshops i EU.

Ønsker du at klage over dit køb på Faellestival.dk til ODR, kan du gøre det her

 

9. SALG TIL MINDREÅRIGE UNDER 18 ÅR

Salg til børn og unge under 18 år forudsætter en værges tiltrædelse.

 

10. REFUNDERING AF ADGANGSGIVENDE ARMBÅND/BILLETTER – AFLYSNING AF ARRANGEMENT

Køb af adgangsgivende armbånd til Fællestival refunderes kun, såfremt hele arrangementet aflyses.

Ændringer i programmet medfører således ikke adgang til hel eller delvis refusion af købesummen.

Ved aflysning af et arrangement, refunderes ikke opkrævet kreditkortgebyr, ekspeditions- og forsendelsesgebyrer.

 

11. VIDERESALG AF ADGANGSGIVENDE ARMBÅND TIL FÆLLESTIVAL

Du er naturligvis velkommen til at overdrage dine ubrugte adgangsgivende armbånd til Fællestival til en anden. Men i henhold til lov om videresalg af adgangsgivende billetter til kultur- og idrætsbegivenheder, er det ikke tilladt at overdrage adgangsgivende armbånd og øvrige billetter på sådanne vilkår, at der søges opnået fortjeneste.

Såfremt Foreningen Fællestival måtte blive opmærksom på, at billetter er videreoverdraget i strid med lovgivningen, vil Fællestival annullere sådanne billetter, uden adgang til refusion af billetprisen, og fremtidig eksklusion fra foreningen kan komme på tale.

Ved overdragelse af billet til Fællestival SKAL Fællestival kontaktes via info@faellestival.dk med information om ejerskifte. E-mailen skal indeholde fuldt navn og adresse på afsender og aftager af billetten.

Opstår der tvivl om, hvem et adgangsgivende armbånd eller en billet tilhører, vil det være udslagsgivende, hvem der initialt har købt armbåndet/billetten.

Fællestival armbånd, merchandise m.m. må ikke være genstand for videresalg med profit, konkurrencer, præmier eller lignende overdragelser. Det er således ikke tilladt at udlodde købte billetter i konkurrencer for at fremme kommercielle interesser uden udtrykkelig forudgående tilladelse fra Fællestival.

 

12. DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER - PERSONDATAPOLITIK

Vi behandler naturligvis alle dine oplysninger fortroligt og udleverer ikke din e-mailadresse, kreditkortoplysninger, telefonnummer eller andre oplysninger om dig til tredjemand.

 

13. TRYK- OG SKRIVEFEJL

Vi tager forbehold for ”tryk”- og skrivefejl på vores webshop Faellestival.dk.

 

14. FORCE MAJEURE

Fællestival og Faellestival.dk fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder, for hvilke Foreningen Fællestival ikke har rådighed over (force majeure).

Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.

 

15. FORENINGEN FÆLLESTIVAL - ANSVARSFRASKRIVELSE

Ud over hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver Foreningen Fællestival sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

 

Stenstrup Marts 2017.