Fællestival Genbrug

På Fællestival genbruger vi ALT og gør vores bedste for at sortere affald, genbruge materialer og generelt skåne miljøet.
Nyindkøb af byggematerialer er ikke rentabelt for miljøets opretholdelse af biodiversitet og et sundt økosystem så vi opfordrer alle Fællaz derude til at donere byggemateriel, madvarer, brændsel eller andet festival brugbart på pladsen så vi kan holde økonomien og forbruget lavt.

Hvad kan bruges på Fællestival?

★ VVS ting som små T-stykker, samlemuffer og andet (½ og hel tommer)
★ Alt maling til træværk og spraymaling – Ansigtsmaling og hygge
★ ALT brugbart (Helt træ) som plader, rigler, lægter, 4×4’ere & 5×5’ere over 2m
★ Næsten ALLE Power-Tools på batteri.
★ Alt træbrænde, benzin og diesel modtages meget gerne til vores maskiner og masseovne som bruges til madlavning, varme og vedligeholdelse af det fredede område og grunden generelt.
★ ALLE langtidsholdbare madvarer og under byggeweekender som her i påsken aftager vi oxo gerne de letfordærvelige i små mængder 🙂
★ IT udstyr som netværkskabler, routere, computere, skærme osv. modtages oxo gerne. 🙂

Henter i det hvis jeg har noget liggende?

Af samme grund som ovenstående, så henter vi ikke småting rundt i landet men man er velkommen til at kigge ned med tingene og få en sludder og lidt hygge <3 Hvem skal jeg kontakte?

Man kan altid kontakte os gennem info@faellestival.dk eller gennem kontaktformen, e-mails og telefonnumrene her på hjemmesiden 🙂

Mvh hilsen og kærlighed.
Fællestival Crew <3