Hvad er Fællestival

100% non-profit

Fællestival er en 100% non-profit festival og forening, og som man kan drage af titlen, er det en festival i fællesskabets ånd, hvor alle (som har lyst) hjælper til og er med til at skabe et lækkert årligt arrangement, og gennem året vedligeholde bygninger, og den fredede natur i området. Det betyder blandt andet også, at alle gæster giver en hånd med under festivalen på små tjanser, og bl.a. er med til at lave mad til fællesspisning, dirigeret af et kompetent køkkencrew, rydde op efter nattens dansefest, skænke en fadøl, eller eksempelvis være med til at slæbe øl. Det skaber fantastiske nye bekendtskaber og venner mens vi hygger os med tjanserne over en kold pils eller en sodavand.

Musikere, gøglere, graffitimalere, kunstnere, medlemmer, og det dedikerede helårscrew arbejder alle frivilligt og skaber sammen Fællestival, hvor vi hygger, går amok, morer os, og passer på hinanden og naturen.

Rammerne er sat for en undergrundsfestival med upcoming bands og fællesskabet i centrum, med stråtækt scene, barer, toiletter m.v. bygget i genbrugsmaterialer og træer fra skovrydning, i naturskønne omgivelser med små søer, en rindende å og de smukke fynske bakker til camping.

Vi prøver at spænde vidt, og få et så bredt og broget program som muligt for en ligeså broget medlemsskare.

Foreningen Fællestival

Fællestivalen er som sagt en forening, hvor I som deltager, og alle os andre er medlemmerne, og selve Fællestivalen er vores årlige fest. Medlemskontingentet på 25kr. som løber årligt til det afmeldes, går til administration. Selve tilemldingsbetalingen til årsfesten går til mad og musik, og skulle der blive et overskud, går det ubeskåret til vedligehold af grund og bygninger. Der er ingen specielle forpligtelser som medlem, men man har ret til at deltage i byggeweekender, møder, generalforsamling, samt vores årlige julefrokost. Medlemskabet kan ophøres ved kontakt til bestyrelsen, eller udmeldelse gennem hjemmesiden. Fællestival er non-profit, hvilket betyder at ingen har et økonomisk overskud fra arrangementet. Indtægterne fra boder, bar m.v. går udelukkende til at dække udgifter i forbindelse med Fællestival.

Fællestivals lokation

Fællestival befinder sig i en underskøn bakkedal små 5 km fra Stenstrup på sydfyn.
Stenbankevej 13, 5771, Stenstrup