Hvad er Fællestival

100% non-profit

Fællestival er en 100% non-profit festival. Som man kan drage af titlen, er det en festival i fællesskabets ånd, hvor alle hjælper til og er med til at skabe et fedt arrangement. Det betyder blandt andet, at alle er med til at lave mad til fællesspisning, dirigeret af et kompetent køkkencrew, der sætter en fantastisk menu sammen. Musikere, cirkusartister, graffitimalere, kunstnere, publikum og det dedikerede crew skaber sammen Fællestival, hvor vi hygger, går amok og morer os, og passer på hinanden og naturen i området. Rammerne er sat for en undergrundsfestival med upcoming bands i centrum, med stråtækt scene i naturskønne omgivelser. Vi prøver at spænde vidt, og få et så broget program som muligt for et ligeså broget publikum.

Foreningen Fællestival

Fællestivalen er desuden en forening, hvor I gæster er medlemmerne, og selve Fællestivalen er vores årlige fest. En del af det der betales i entré er medlemskontingent, og resten går til mad og musik. Kontingentet i sig selv går til opbygning og drift. Der er ingen specielle forpligtelser som medlem, og medlemskabet kan ophøres ved kontakt til bestyrelsen. Fællestival er non-profit, hvilket betyder at ingen har et økonomisk overskud fra arrangementet. Indtægterne fra boder, bar m.v. går udelukkende til at dække udgifter i forbindelse med planlægning, opbygning og afholdelse af Fællestival.

Overskuddet

Overskuddet (hvis der er noget!) fra hver Fællestival bliver dels brugt til afbetaling af lån, og dels til nye tiltag på pladsen for at sikre den bedste oplevelse for vores gæster og at naturen ikke lider skade. Den siddende bestyrelse fungerer som arrangører sammen med et engageret helårscrew, og som medlem kan du til enhver tid tage kontakt hvis du ønsker at involvere dig og have indflydelse på Fællestivalen. Skriv på facebook siden eller direkte til bestyrelsen hvis du har ideer eller kommentarer. Vi holder desuden en årlig generalforsamling hvert år i den første weekend i September, hvor du som medlem er velkommen til at deltage og påvirke Fællestival.

Fællestivals lokation

Fællestival befinder sig i en underskøn bakkedal små 5 km fra Stenstrup på sydfyn.
Stenbankevej 13, 5771, Stenstrup