Info

Huskelisten

Her er en liste med ting som den fornuftige fællestivalgæst har med:

  • Telt og sovepose
  • Håndklæde
  • Varmt tøj
  • Røjsere og regnfrakke
  • Kreditkort (Vi tager alle kort og falske fiat moneys kan ikke bruges på pladsen - De kan til nøds veksles til Fællespenge i Check-in)
  • Panodiler og evt. allergimedicin (især mod birk og græs)
  • "Spejdertallerken", bestik og viskestykke (vi har kun paptallerkener, og de koster 1734,50 6894 kr stykket! (Joke til side: hjælp os med at begrænse skrald og skåne miljøet)
  • Kamera og mobiloplader (Der vil være ladestation at finde på pladsen)

 

Lokation

Fællestival afholdes  Stenbankevej 13, i en underskøn ådal ca. 5 km fra Stenstrup  sydfyn.

Indgang og priser

Køb af billet sker under tilmelding her på hjemmesiden og der tjekkes ind ved ankomst til festivalpladsen. Du kan læse nærmere under tilmelding, hvor du kan se priser m.v. Hvis linket til tilmelding ikke virker, er det fordi vi ikke har åbnet tilmelding endnu. Tilmelding åbner i vinterhalvåret.

Selve check-in, foregår i barbygningen, foran den store stråtækte scene.
Husk at check-in efter telt-opsætning, så du kan få armbånd og info.

 

 

Husk, at man sikrer sig en billet ved at tilmelde sig online og indbetale i tide.

Camping og Parkering

Fri campering i skøn natur -  vi tilbyder også et stillecamping område, Medbring telt, bivuak eller slet ingenting - dog ikke pavilloner eller andre store lejr-telte.

Hvis du medbringer luftmadras, er det en god ide at medbringe noget tornefast underlag (vi har fældet en del tornekrat over årene).

Vi har lejet en mark til parkering, det er gratis at parkere der. (DET ER IKKE TILLADT AT PARKERE VED FESTIVALPLADSEN), musikere kan kontakte booking for nærmere instrukser.

Der er en lille kilometers gang ad en smuk skovvej til pladsen.

Hundepolitik

Nej, du kan desværre ikke have din fantastiske firbenede ven med på Fællestival. Fællestival foregår på privat grund, og der bor verdens dejligste Grand Danois, Alma, som går frit omkring efter behov. Hun er en lækkersulten kælepotte, som I kan kæle med, når i savner jeres egen. Vi beder vores gæster om at respektere dette, da det ellers bare vil medføre, at i bliver sendt hjem med hunden igen.

"mokost" og aftensmad er inkluderet i alle billetter indtil 05-07-2023

Forplejning & bar

"Mokost" og aftensmad er inkluderet i billetter som er købt før d. 6/7-23. Det er rørende billigt, og rigtig lækker mad. Vi bestræber os på at være så fritgående og økologiske som overhovedet muligt. Vi har besluttet at lukke for mad i billetten efter d. 5/7-23 for at imødekomme og undgå madspild. Der kan naturligvis stadig købes mad i madboder så i ikke går sultne i seng. ❤️️

Fællesmaden, som indgår i billetten, tilberedes og serveres af Fællestival-gæsterne selv i madhold - hvor der selvfølgelig står en kasse bajere til de arbejdende! Det er muligt at tilmelde sig som vegetar, eller  veganer, hvis  man ikke spiser animalske produkter. Har du andre behov/begrænsninger for hvad du spiser, eksempelvist laktoseintolerance eller allergier, er du meget velkommen til at kontakte Anders eller Julie, der er køkkenansvarlige.

Øl, sodavand, kaffe, cigaretter, m.m kan købes i AlternaBaren.

Vi har også Bob's Moods, hvor man kan man købe lækre, smækre burgere, pizzaer og diverse, hvis du bliver sulten udenfor fodringstid. Du finder din varme kaffe hos MokkAmok.

Sanitet

Der vil igen i år være toiletter til trængende festivalgængere, med håndvask til den grove rengøring af ansigt, tænder osv.
Desuden forefindes kold bruser. Husk håndklæde. Spar på vandet, pis i det fri.
Der er tildækket FællesTøsetis til damerne og herrerne opfordres til at benytte sig af HerrePis i pilebedet, når vandet skal lades.
Damerne er selvfølgelig også velkomne til at benytte samme natur.