Fællestival Sommerfest 2024
– Limited 200 –
Ses vi på græs i uge 29?

Fællestival bliver ikke en realitet, som vi kender den i år, men fælles bliver vi nu alligevel! Fælles om fest, fælles om fællesskab og fælles om hinanden

Vi mødes allesammen; arrangører, crew og de allerbedste venner (vi kigger på jer, smukke frivillige ) fredag d. 19/7 til søndag d. 21/7 (altid i uge 29) i vores elskede Snævren. OBS! FESTEN ER FOR ALLE MEDLEMMER, DER VIL VÆRE MED TIL AT STØTTE FÆLLESSKABET OG FÆLLESTIVAL SOM FEST OG FORENING

Vi skal feste, hygge, kramme, drikke, danse, fjolle, kysse, rulle i røret, male os i ansigterne, gå kold foran Alterna, se solen stå op og alt det andet, vi elsker ved Fællestival - bare i en lidt mindre skala.

Konceptet i år er enkelt: Alle betaler for at være med, alle laver festen. Med andre ord er vi alle lige i år

Prisen for alletiders sommerfest i Snævren bliver sølle 350 kr. I denne pris indgår selvfølgelig hygge, venner og fest, men mad er også inkluderet i prisen - for alle dage. Billetter kan købes lige her:

LINK HER...

   Meld jer til her, kære Fællaz, så vil vi løbende opdatere jer i forhold til, hvordan vi organiserer os i uge 29. Vi glæder os helt afsindigt til at                                                                                                 være sammen med jer allesammen igen i år

Kærlige krammere
Fællestival