Gæst – Tilmelding

Frivilligforeningen Fællestival, CVR: 32873758. Stenbankevej 13, 5771 Stenstrup. Telefon +45 2082 0267

Hvad skete der med min 2020 tilmelding?

Fællestival 2020 blev pga. Corona virus aflyst. Havde du tilmeldt og betalt, så er din tilmelding blevet overført til 2021. Havde du tilmeldt dig, men IKKE betalt, så er din tilmelding blevet slettet.
Du kan selvfølgelig få din betaling refunderet eller donere den til Fællestival. Se mere her: https://faellestival.dk/wp/2020/04/30/faellestival-2020-udsaettes-til-2021/

Kan man tilmelde flere?

Yep! du kan tilmelde og betale lige så mange du vil. Log ind - så giver det sig selv (bemærk: du skal IKKE ændre e-mail adresse!). Vi kan af tekniske årsager dog ikke lade dig betale alle sammen på een gang. En betaling ad gangen. Desværre.

Børn på Fællestival

Tag endelig poderne med 🙂 Vi har et område med stillecamping hvor man kan få sin nattesøvn. Gratis adgang for børn under 12 år (madbilletter købes på pladsen). Børn over 12 år følger voksenpriser.

Altså! Hvor er PayPal nu henne?!

Okay! - du er så en af de få personer som ikke har skrevet og brokket sig over PayPal. Hatten af for det! Rigtigt mange gæster har haft problemer med PayPal, og vi er trætte af deres høje gebyrer. Derfor har vi nu indledt samarbejde med DIBS. Vi håber det bliver en bedre oplevelse for alle.

Refundering og videresalg

Du kan desværre ikke få refunderet din billet, men du kan sælge den til en anden:

Du finder selv en køber, i klarer selv økonomien og du ("sælger") sender personens ("købers") navn og e-mail, samt dit tilmeldingsnummer til os, så retter vi.
Vigtigt: vi skal have en mail fra sælger, sendt fra den e-mail sælger anvendte ved køb - ingen overdragelse uden mail fra sælger.

 

Problemer med tildmelding?

Opstår der problemer med tilmeldingen så kontakt os på info@faellestival.dk. Hvis du har problemer med tilmelding i Microsoft Edge browseren, så prøv Chrome, FireFox eller Internet Explorer.

DENNE BLOK ER SKJULT – SLET IKKE!

DENNE BLOK ER SKJULT - SLET IKKE!