Kalles World Tour

Kalles World Tour

Onemanshow i verdensklasse.

I starten af vores forhold sagde min kone altid til mig:

“Kalle du har store nødder, men små ambitioner” men desto ældre jeg bliver, kan jeg mærke, at mine nødder skrumper og mine ambitioner stiger. NU vil jeg redde hele verden.” citat Kalle Mathiesen.
Kalle Mathiesen er på verdensturné og vil skabe en revolution, der skal redde planeten. Kalle er kendt fra Ramasjang og radioprogrammet Weekendsax på Radio24syv, hvor han mixede musikgenrer for at rykke musikkens grænser. Men kan musik flytte grænser og kan en trommeslager tillade sig at stille spørgsmål om meningen med, at vi er her?

”Kalles World Tour” er et one-man-show der er har indtil videre været i det meste af Europa, Brasilien og Australien for at hylde improvisation og skabe forandringer gennem humor og trommer. På scenen blander Kalle trommer og komedie under genren Drumedy. ”Jeg blander musikgenrer og viser, hvad der kan ske, når man tør tænke anderledes,” siger Kalle.

Kalle er performer og diplomuddannet med trommer som hovedfag ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. På trods af den traditionelle uddannelse er han gået utraditionelle veje og er blandt andet kendt fra Ramasjang, hvor han lærte børn, at der er musik i alt. Han har spillet med Who Made Who, Norske Trio Trang, Burnin Red Ivanhoe, Søren Rislund, Anden og været kabelmester på en forestilling på Det Kongelige teater, hvor han var eneste musiker på scenen. Endelig blev Kalle skandinavisk mester i loopstation i 2013. Loopstation er en maskine, der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

Kalles World Tour spiller på hele klaviaturet:

Musik – oplev Bohemian Rhapsody spillet af Spice Girls og Abba

Filosofi – Lær Kalle Math’Ismen at kende

Videnskab – Få svaret på hvorfor 80 % af alting er lort

Comedy – Oplev verdens længste “Banke banke på” joke

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm,

boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande,

der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen

musikalsk underholdning i verdensklasse.

”Vi får mere og mere, som vi kan bruge til mindre og mindre. Kapitalismen luller os i søvn og vores livsformål er blevet et selvmål,” siger Kalle, der 21. april udkommer med den samfunds- og musikkritiske bog ”80 % af alting er lort” med forord fra den amerikanske Stand Up komiker: Doug S