ELINE B. / pace+lead

De har været her før. Og de kommer igen. – Denne gang med et uforligneligt b2b-sæt, som uden tvivl sætter ild i dancegulvet.

Eline har været på Fællestival i mere end et årti. Kendt som en af de absolut sjæle-definerende dj’s på Betas elektroniske latenight dansegulv, vender hun altid tilbage med de sprødeste tracks og en verden af spændende transitions. Med en evig nuanceret fornemmelse for publikums state of mind, bevæger hun sig let i gennem techno trance og house. Hun vil også være at finde på pladsens nye/gamle dj-pult med et solo-set én af dager’n.

Med sig bringer hun EP-aktuelle pace+lead, som med sin harmoniske dybde og nuancerede beats slutter sættet af med en fænomal kombination af techno, trance og dark grooves.
Som resident DJ hos Odeology i Odense står han ikke bare på mål for et blændende dj setup, men bidrager aktivt til fyns rising elektroniske scene – En bevægelse, som i disse år må betegnes som ganske enkelt enestående. Stærkt hjulpet på vej af folk som Eline og pace+lead!