Catch The Breeze

Man er der med det samme! Fra første tone suges man ind i Catch the Breezes soniske landskaber. Lytteren løftes af melodiøse figurer, der river sig løs af rugende stemninger, og som slår lysende splinter i mørket.

Glow er titlen på debutalbummet med Catch the Breeze, der genremæssigt trækker bredt på shoegaze, postpunk og art-rock, men også mange andre stilarter. Glow udkommer den 16. marts 2018, og er opfølgeren til den selvbetitlede EP fra 2014.

Albummet er indspillet af Rasmus Bredvig i Tapetown i Aarhus i foråret 2017. Gennem to intense og fokuserede liveindspilningssessions har bandet opnået en dynamisk, organisk og upoleret produktion, hvor musikkens melodiske, støjende og sfæriske elementer smelter perfekt sammen. Numrene er udtryksmæssigt spændt ud mellem det nedbarberede og enkle og det komplekse og eventyrlystne. Bredde sfæriske klangflader kontrasteres af stramt og medrivende samspil mellem trommer og bas, og i centrum står sanger Aage Hedensteds dybe baryton, der formidler poetiske og billedskabende tekster, der kredser om temaer som storby, nat, længsel og forgængelighed.