Fortæl den gode historie… Og vind en billet til årets havefest 2024

En af vores kære medlemmer havde lige fået spenderbuksen på i morges, da han skulle købe sin billet til årets hyggeligste havefest, så han fik lige erhvervet sig én ekstra. Den vil han derfor gerne skænke til en person, som endnu ikke har fået købt billet. Måske er det dig? Måske er finanserne små, måske er det bare *det her*, der er dit tegn til, at du selvfølgelig skal med i Snævren i uge 29 🤩
For at få fingre i den gratis billet skal du fortælle os dit aller bedste, sjoveste, vildeste (you name it) Fællestivalsminde. Mindet skal deles i gruppen (FÆLLESTIVAL Medlemmer). Link til konkurrence Find det post med konkurrencen og smid din historie i kommentarfeltet.

Vi trækker en vinder mandag i uge 29 direkte fra pladsen, hvor vi møder talstærkt ind for at shine op og gøre klar til årets sommerfest ❤️
Så skriv dit minde, meld dig til og hold godt udkig her på siden. Måske er det dig, der løber af med en gratis billet? 😍