LINEUP 2023

Årets lineup er LIVE!

Små 40 dage til Fællestival og Kunstnerne er også ved at være klar.
Årets program er en kavalkade af wellness og lokale helte, der stimler sammen for at bevise én ting: Fællestival er én indiskutabel fest!
– Torsdagen står absolut i hyggens tegn og kommer til at gribe os til en softcore warm-up med masser af chilleren acts. late-night skal selvfølgelig nok blive fræk.
– Fredag bliver dagen, hvor ilden for alvor tændes til et kompromisløst brøl af en fest. Dagtimerne vinkler jazzy sounds og impro med en god slat comedy, og aftenen bliver lysene på beta og alterna for alvor taget i brug.
– Lørdagen tør vi ikke fortælle om. Det kan ikke beskrives med ord.

Specials i ÅR

Vi har også masser af hygge-jam og free sessions i skoene i år, med vores nye café-scene, ALPHA. Vi håber at det kan bringe folk sammen på en rigtig fed måde og man skal være meget velkommen til at tage egne instrumenter med.
Et andet vigtigt fokus er vores dj’s, der i år har fået ekstra meget plads bag pulten. Der vil være musik under alterna hver aften, hvor kompetente pladevendere fra hele sydfyn fanger humøret og spejler stemningen. Vinklerne er mange og mængden af dj-tid er fordoblet ift. foregående år.
Og sidst men ikke mindst: Beta goes electric.
Både fredag og lørdag er programmet på beta komponeret som brændvarme nætter i storbyens boiler room. Sammensat af fællestivals alltime greatest dj’s, K-hole og Buscken, får publikum chancen for at opleve en vaskeægte færdigpakke af lyde og tracks fra 14 forskellige kunstere. Det electroniske musik-univers er repræsenteret fra alle sider m. Techno, minimal House, EDM og alt derimellem. Vi forestiller os at det bliver for vildt. Og måske lidt mere end dét.
Husk tilmeldingen inden d. 05/07 for at få vores lækre mad med i billetten!
VI SEEEEEEEES