Fællestival 2023

FÆLLESTIVAL’23
Vi prøver lige noget nyt, folkens. 


- Billetsalget 2023 er ÅBENT!
Hammeren er faldet, hjemmesiden er fikset - Fællestival er tilbage.
20.21.22. JULI - altid i uge 29!       https://fb.me/e/SGqJfUvI

Early bird billetter er tilgængelige T.O.M 5. april, så kig forbi tilmeldingsiden!

Quickly now children!

- Road to #FÆLLESTIVAL’23
Det forgangne år har selvsagt båret et par uforudsete udfordringer med sig. Vi landede med et uoverskueligt minus, der for mange andre lignende festivaler ville have affødt et håndklæde i ringen og et par stilte træsko. Med absolut lavvande i tanken, skal der ikke herske nogen tvivl om at vi stadig kører den hjem på rå viljestyrke. Således kan det siges at vi økonomisk set ikke i mål endnu.

MEN!...  takket være et fabelagtigt opland af super fællaz der støtter op om årets indsamling har vi skrav’et omkring 40000 las sammen. valget er derfor blevet taget: Fællestival23’ is a go. 

Det efterlader os naturligvis i en forpligtende situation: Den kulturelle undergrunds vilkår hænger uomtvisteligt sammen med folkets vilje og det står klart at tiden er kommet til at Fællestival giver tilbage til crowdet, og skruer på et par velvalgte knapper for at følge med tiden.

Vi mener 100% at vores originale mission stadig giver super god mening, så selve grundkonceptet piller vi ikke ved. Fællestival er for alle os, der ikke vil sættes i bås. Et sted hvor reglerne ikke er i centrum og hvor den enkelte gæst får mulighed for at definere sin egen historie om “den gode fest”.

Vi har brugt de seneste mange uger og måneder på at kigge os selv grundigt i spejlet, og det glæder os derfor at kunne præsentere årets nye tiltag til Fællestival 2023:

- Fællestival “on the road”
Tiderne er skiftet, og vi ser et behov for at komme mere hjem til folk i stuerne end tidligere. Et hårdtarbejdende crew og en stålsat bestyrelse har derfor besluttet sig for at tage ud og vise verden hvad hulen vi egentlig går og laver i den lille ådal. Det foregår gennem forskellige arrangementer rundt i landet, der forsøger at danne grundlag for samarbejde og kontakt mellem ligesindede. Vi håber at folk vil komme ud og støtte os på deres egne hjemmebaner, og vi hører gerne fra jer hvis man skulle have en god ide!

Disse arrangementer udgør også en stor del af vores forsøg på at høste kapital til årets fest. Kasséren mangler stadig lidt farve i fjæset hver gang vi spørger hvordan det går… Såeh… hvis man er ude af stand til at komme forbi, skal man føle sig meget velkommen til at smide et par håndører som støtte. Det foregår på MP 551453.
Alle bække små, som man siger.

Stay tuned på vores facebookside for at høre mere!

- Prissætninger: Billetpriser lidt op ↑ - alt andet ned ↓↓↓
Verden er blevet dyrere. No denyin.
På Fællestival har vi altid prøvet at minimere effekten fra omverdenen, men på dette punkt må vi se i øjnene at vores bestræbelser ikke har udspillet sig som man kunne håbe på. De seneste par år har efterladt mangt en fælla undrende over høje priser og vores vurdering er at der har været brug for en mere helstøbt økonomisk koordinering omkring projektet.
Vi vil hellere have billige priser som standard og stille en dono-skål ud til de bemidlede, så vi først og fremmest kan komme tilbage til en god gammeldags, tillidsdrevet BILLIGBAR.

Det betyder at vi har omdirigeret en ret seriøs del af den forventede indtægt fra barene (aka priser), over til billetter/entré. Den praktiske effekte af denne ændring vil være ret konkret: Det bliver markant billigere at besøge hegnet og holde et hyl af en fest!
Denne ordning er et lidt af et skæbnespring, så vi starter med at prøve det af på bajerne, samt enkelte andre services og hvis responsen er god, kan det være vi bevæger os længere over mod en all-inclusive model.

derudover forsøger fællestival aktivt at mindske spild og udgifter for at spare på miljøet. Højere betaling på forhånd giver folkene bag scenetæpperne mulighed for at tage bedre valg - hele vejen rundt.

- ØL:  10kr for bajer i Alterna og 20kr for specials i BEta
Vi mener generelt at det er vigtigt at alle har et reelt valgt om at kunne være med til festen. Flasker er dårligt for miljøet (Og alterna-gangstas’ ryg), og fadbamser er for store til den gennemsnitlige fattigrøv - derfor bliver der i år købt kolde dåsebajere til hele patruljen. Der bliver tilbud på at købe hele, afkølede rammer til campen, så vi allesammen kan undgå teltvarme morgenbajere i fremtiden. Billigt as fuck - køb jeres drikkevarer hos os.


- Bussen fra københavn holder pause i år.
Ikke så meget dér - lortet koster en bondegård. Vi ønsker stadig at se folk fra alle sider af landet, og vi arbejder derfor på en organiserings platform til samkørsel, og evt. afhentningsmuligheder ved stenstrup station.


- MOKK-AMOK laver kaff’
En gammel crew-star er vendt tilbage og har sporenstregs allieret sig med et af vore nye stjerneskud med én mission: Der skal fandme være ordentlig kaff’ på fællestival. DEt ka’ jo ikk’ være re’di for helve’...

De bygger en trailer om. Der bliver spandevis af mokka. Hvad kan gå galt?

- Dinerkonceptet læner sig tilbavs
Der skulle ske et eller andet, og lur os om bestyrelsen ikke har sat én af deres egne på sagen. Vi kigger mod caribien og lægger os blødt op ad rasta-kongens vibes. Dat reggae soul be comin true mon’!

- ALternas dancefloor kommer tilbage
“Der plejede at være et lille dj-hjørne og et sprødt gulv over i den éne ende, gjorde der ikke?”

OH yes. We fixed it.

- AND SO MUCH MORE TO COME!