Copenhagen Championship Wrestling på årets Fællestival

 

Hvem er CCW?Copenhagen Championship Pro Wrestling er en københavnsk promotion, som har til hensigt at skabe og promote historieprægede voksen pro wrestling-shows og -events i Københavnsområdet.

Det er CCWs hensigt at målrette deres shows til publikum ud fra musik og københavnske subkulturer, såsom punk, hiphop, vintage rock og metal. CCWs shows har et stærkt præg af vintage 80er og 90er elementer, hvad enten der tales om CCW wrestlerens teatralske karakter, musikken til selve showet, CCWs valg af lokation og opsætning, valg af finansierede reklamespots i pausen, dans eller segmenter med standup. Alt dette spiller sammen for at skabe en gennemført underholdende oplevelse fra kunden træder ind af døren til selve arrangementet er slut.