Skal dit artist navn eller dit band navn på den her liste i uge 29?Skal du optræde på Fællestival i 2022? Deadline for ansøgning er 13 april 2022
Sidste udkald hvis du vil optræde på årets Fællestival, altid i uge 29 (torsdag-fredag og lørdag)
Vi vil gerne have de sidste ansøgere på plads, så vi kan få besat de sidste pladser og begynde programplanlægningen.
Har du allerede ansøgt, kan du forvente at få svar i slutningen af april, de udvalgte for løbende besked og vil løbende blive publiceret på vores hjemmeside og andre sociale medier.
Vi kommer til at have en mere elektronisk profil i år, særlig på BETA scenen, mens af Alterna vil være mere blandet genrer.
Forvent en festlig festival med højt til loftet, alle artister bliver tilbudt en partoutbillet inkl. mad, en km tarif for kørsel, samt evt. færge og bro, og VIP-traktement før og efter koncerten.
Vi ønsker primært at have artister, som ønsker at være en del af festivalen, både før og efter deres optræden, så sæt gerne alle 3 dage af, vi ved at det kan alle ikke og det accepterer vi selvfølgelig.
Fællestival navnet fortælles meget om hvem og hvad vi er, vi opbygger og skaber en festival sammen, vi afvikler sammen og vi pakker ned sammen, vi får ideer sammen som vi realiserer sammen, vi har et fast crew der mødes mange gange om året til byggeweekender med mere.
Så vores forventninger er at alle giver noget til festivalen inkl, artister, vi ved godt at man normalt giver min. Tariffen, men det kan vi ikke, vi holder vores billetpriser lave, da alle gæsterne også bliver pålagt opgaven under festivalen, heraf navnet.
Til gengæld, sikrer vi fantastisk lyd og scene og et veloplagt publikum og skønne omgivelser.
Skal du med, eller kender du nogen der skal med som artister, så del endelig.
Hilsen Bookinggruppen 2022
Jesper, Jesper, Shanna, Leon, Ulrich, Danielle og Peter