BOOKING LUKKET FOR I ÅR!

Hej Vil DU gerne spille eller optræde på Fællestival 2022? Så vil VI gerne høre fra dig, efter uge 29.

Alle genrer og former for underholdning er velkommen. Du kommer med en times sæt eller repertoire, og vil gerne spille for et socialt orienteret og taknemmeligt publikum. Lang erfaring er ikke nødvendig da vi gerne giver alle en chance, men du skal kunne sende os optagelser af jeres musik så vi kan bedømme indholdet af jeres act og passe det ind i programmet.

Vi tilbyder fuld adgang alle dage til en af Danmarks smukkeste små festivaler med en berygtet god mad festivalen ud, samt drikkevarer og snacks før og efter optræden, og vi betaler jeres transport til og fra snævrens festivalplads. Dertil kommer et taknemmeligt publikum, fuldt professionelt lyd og lys-setup, og en særlig slags kærlighed og kildevand man kun finder i det sydfynske!

Hvis du vil ansøge, skal du simpelthen bare trykke her: ANSØGNING

og udfylde formularen der dukker op

Vi håber at høre fra dig, og det gerne vidt og bredt
Love,
Tias, Peter og Bo,
Bookingen.