Booking 2023

Hej  Vil DU gerne spille eller optræde på Fællestival 2023 torsdag – lørdag i uge 29

Så vil VI gerne høre fra dig, i efteråret, Vi ligger en nyhed op når vi starter med at søge.

Lidt info om hvad vi søger: Alle genrer og former for underholdning er velkommen. Du kommer med en times sæt eller repertoire, og vil gerne spille for et socialt orienteret og taknemmeligt publikum. Lang erfaring er ikke nødvendig da vi gerne giver alle en chance, men du skal kunne sende os optagelser af jeres musik så vi kan bedømme indholdet af jeres act og evt. passe det ind i programmet.

Vi tilbyder fuld adgang alle dage til en af Danmarks smukkeste små festivaler med en berygtet god mad,  samt drikkevarer og snacks før og efter optræden, og vi betaler jeres transport til og fra snævrens festivalplads. Dertil kommer et taknemmeligt publikum, fuldt professionelt lyd og lys-setup, og en særlig slags kærlighed og kildevand man kun finder i det sydfynske!

 

Vi håber at høre fra dig, og del det gerne vidt og bredt

Har du nogle spørgsmål, så skriv til faellestival.booking@gmail.com

De kærligste hilsner fra Teamet bag Booking 2022

Shanna, Leon, Jesper J, Jesper K og Peter